Lamouchi vertrekt bij Ivoorkust: "Frustratie zit diep"

25 juni 2014, 02:40

Sabri Lamouchi vertrekt als bondscoach van Ivoorkust. De 42-jarige Franse oefenmeester maakte dinsdag (lokale tijd) bekend zijn aflopende contract niet te verlengen, na de zure uitschakeling op het WK. Door een late - dubieuze - strafschop verloren de Afrikanen met 2-1 van Griekenland, waardoor ze naar huis kunnen. Bij een gelijkspel was hun verblijf in Brazilië verlengd.

"Mijn contract liep na het WK af en er komt geen vervolg aan. U zult wel begrijpen waarom. Het is gewoon logisch: als je niet slaagt op de Afrika Cup én het WK, is het voorbij", citeert Sporza Lamouchi. "Ik heb deze natie met veel plezier en trots vertegenwoordigd, maar het avontuur eindigt met een valse noot."

"Het is een verschrikkelijk scenario, maar de Grieken hebben de overwinning niet gestolen. We waren er op een bepaald moment dichtbij, maar op dit niveau beslissen de details", vervolgde Lamouchi. "De ontgoocheling zit diep en de frustratie ook. De groep heeft enorm hard gewerkt en zich veel opofferingen getroost. Ik vind deze uitschakeling enorm jammer voor hen en bij uitbreiding voor alle Ivorianen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen