Dortmund laat zeker lijkende overwinning bijna glippen

29 augustus 2014, 22:41

Borussia Dortmund heeft de eerste zege van het seizoen behaald. Op bezoek bij FC Augsburg werd met 2-3 gewonnen. De equipe van Jürgen Klopp stond al na een kwartier met 0-2 voor en kwam zelfs op 0-3, maar zag het in de slotfase nog bijna misgaan.

Dortmund kwam sterk uit de startblokken op de tweede speeldag en greep via Marco Reus al na twaalf minuten de voorsprong. Verdediger Sokratis verdubbelde twee minuten later de marge door uit een hoekschop raak te knikken. Na rust maakte zomeraanwinst Adrian Ramos de 0-3. De spits werkte in de 78ste minuut de derde goal tegen de touwen.

De overwinning leek daarmee in de zak, maar Augsburg kwam verrassend nog terug in het duel. Raul Bobadilla scoorde in de 82ste minuut tegen, waarna Tim Matavz de wedstrijd kort voor tijd nog echt spannend maakte. De van PSV overgekomen spits produceerde met een fraaie kopbal zijn eerste goal in Duitse dienst. Daarna kwam Augsburg nog enkele keren gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker, maar Dortmund kon opgelucht ademhalen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen