Bayern langer met sportief directeur Sammer in zee

19 november 2014, 14:00

Matthias Sammer zal langer als sportief directeur verbonden zijn aan Bayern München. De Raad van Commissarissen van de Duitse recordkampioen heeft het contract van de 47-jarige Duitser met drie jaar verlengd. Dat maakt de Beierse club woensdag via de officiële kanalen bekend.

"De raad heeft tijdens de afgelopen vergadering unaniem besloten om het contract van Matthias Sammer te verlengen. Dit kan men zien als een grote blijk van vertrouwen", zegt Karl Hopfner, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bayern. "Continuïteit in de leiding van Bayern München is altijd belangrijk geweest en dat zal altijd zo blijven. We zijn blij dat Matthias nog drie jaar bij ons blijft."

Sammer, oud-speler van Dynamo Dresden, VfB Stuttgart, Internazionale en Borussia Dortmund, voelt de waardering vanuit de club en is blij met zijn contractverlenging. "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen vanuit het bestuur, maar ook voor de goede samenwerking met mijn collega's in het bestuur van de club", zegt hij. "Ik beloof dat ik met dezelfde passie en intensiteit zal blijven werken. We hebben allemaal grote doelen met Bayern en ik wil een bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen