"Proberen goede gevoel van duel met PSV op te roepen"

21 november 2014, 17:25

Heracles Almelo bleef door een doelpunt van Karim Rekik in blessuretijd met lege handen, maar de ploeg liet twee weken geleden tegen PSV (1-2) zien dat het heel aardig kan voetballen. Die lijn hoopt de ploeg komend weekend, als concurrent ADO Den Haag op bezoek komt in het Polman Stadion, door te trekken.

"We proberen het goede gevoel van de wedstrijd tegen PSV weer op te roepen", zegt coach John Stegeman op de officiële website van de Almeloërs. "We moeten met dezelfde passie en beleving spelen als tegen PSV, dan hebben we een behoorlijke kans op een goed resultaat. De wedstrijd tegen PSV moet de norm worden."

Bart Schenkeveld, Rick Hemmink, Dario Vujicevic, Bram Castro en Mark Engberink zijn niet fit en behoren niet tot de wedstrijdselectie. Ondanks dit lijstje afwezigen hoopt Stegeman op een goed resultaat in de wedstrijd die zondag om 14.30 uur begint. "Op dit moment gaat het om het resultaat, het liefst natuurlijk op een mooie manier. Maar de manier waarop is nu minder belangrijk dan het resultaat. De intrinsieke motivatie van deze groep is groot. We hebben tegen PSV een Heracles gezien dat zichzelf pijn wil doen. Dat was mooi om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen