Fraser over rode prent: "Behoorlijk zwaar gestraft"

25 januari 2015, 22:19

ADO Den Haag liep zondagmiddag tegen uiterst dure nederlaag aan in de Eredivisie. De ploeg uit de Residentiestad ging met 1-0 ten onder in de Aderlaarshorst van Go Ahead Eagles. Door de verliespartij werden de Hagenaars door de Deventenaren gepasseerd op de ranglijst. Desondanks heeft trainer Henk Fraser geen verwijten aan zijn spelers.

"De ploeg heeft strijd geleverd en gevochten voor een resultaat", sprak Fraser na afloop van het verlies tegen Omroep West. Een belangrijk moment in de wedstrijd was de rode kaart vlak voor rust voor ADO-verdediger Vito Wormgoor, na een handsbal. "Het is niet de eerste discutabele penalty die we tegen krijgen", klaagt Fraser. "Het meest frustrerende is dat de scheidsrechter ook nog een rode kaart geeft. Ik vind dat behoorlijk zwaar gestraft, aldus de coach.

De vooruitzichten worden er na de nederlaag niet beter op voor ADO. De komende twee wedstrijden treffen de groen-gelen Feyenoord en FC Twente. "Elke wedstrijd is er één en we moeten verder", aldus Fraser, die voor het duel met de Eagles aangaf dat er voor 1 februari nog versterkingen verwelkomd zullen worden in het Kyocera Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen