"We moeten nog naar NAC, dus we panikeren niet"

8 februari 2015, 09:50

FC Dordrecht en ADO Den Haag hielden elkaar zaterdagavond in evenwicht aan De Krommedijk. Dordrecht, de nummerlaatst van de Eredivisie, had graag gewonnen, maar koestert het gepakte puntje ook. Omdat NAC Breda van Vitesse (0-1) verloor, is het gat tussen de nummers achttien en zeventien weer drie punten.

"Uiteindelijk moet je blij zijn met dit punt", concludeerde Ernie Brandts na afloop van het doelpuntloze gelijkspel tegen ADO voor de camera van de NOS. "Ik had van te voren gezegd dat het een vechtwedstrijd zou worden, tussen twee ploegen die de punten allebei keihard nodig hebben. Dat bleek het ook te worden. Aan beide kanten waren er kansen en mogelijkheden, maar we moeten wel blij zijn met een punt", stelt de coach van Dordrecht.

Opstootjes en overtredingen pasten in het karakter van de wedstrijd tegen ADO. "Vechtvoetbal is onze kracht. Passie strijd en vechtlust, daar willen we ons in onderscheiden", aldus Brands, die zijn ploeg weer een puntje zag inlopen op de nummer zeventien. "We willen zeventiende worden en op NAC inlopen. Eén punt zal niet heel veel helpen, maar ieder punt is er toch weer één. En we moeten nog naar NAC, dus we panikeren niet", besluit de keuzeheer van de Dordtenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen