Barça-preses: "Dit kan een droomseizoen worden"

13 mei 2015, 12:46

Het was een roerig seizoen voor FC Barcelona waarin het niet altijd even gesmeerd liep, maar precies op het juiste moment heeft de ploeg zijn topvorm te pakken. Door Bayern München opzij te zetten in de halve finale van de Champions League, lonken drie prijzen voor de Catalaanse club. Naast de Champions League kan Barça ook de Spaanse titel en de Copa del Rey winnen. In beide competities is FC Barcelona, evenals in de CL, één overwinning verwijderd van de hoofdprijs.

Clubpresident Josep Maria Bartomeu is, vanzelfsprekend, in zijn nopjes met de prestaties van de ploeg. "We zijn allemaal erg blij. Dit was we aan het begin van dit seizoen hoopten te staan", zegt hij in Spaanse media. "We staan in de finale van de Champions League en Copa del Rey, dat is knap werk. Dit kan een droomseizoen worden. In seizoenen als deze moet je de vruchten plukken van al het werk dat verricht is."

In de Spaanse competitie heeft Barça, met nog twee duels te gaan, vier punten voorsprong op rivaal Real Madrid. in de finale van de Champions League is datzelfde Real mogelijk de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen