'Rutten schuift binnenkort aan bij FC Twente'

20 mei 2015, 08:41

Na zijn vertrek bij Feyenoord hoeft Fred Rutten niet lang te zoeken naar een nieuwe baan. Volgens Voetbal International wil FC Twente nog deze week een gesprek met de Tukker aangaan. Rutten wordt in Enschede gezien als ideale kandidaat voor de functie van technisch directeur.

Eerder werkte Rutten tussen 2006 en 2008 bij FC Twente, destijds combineerde hij zijn werk als hoofdcoach met taken als technisch directeur. Daarna werkte hij bij onder meer PSV, Schalke 04 en Vitesse.

FC Twente zou haast willen maken met de aanstelling van de 52-jarige Rutten, omdat ook de technische staf rond het eerste elftal opnieuw moet worden samengesteld. Assistent-trainer Kees van Wonderen stapt op, terwijl Youri Mulder en Theo Snelders vermoedelijk geen nieuw contract krijgen. Hoofdcoach Alfred Schreuder heeft een contract tot 2019, maar de club zit met het hoge salaris van de oud-middenvelder in de maag.

Supporters van FC Twente hebben er de afgelopen weken geen geheim van gemaakt dat ze Schreuder het liefst zo snel mogelijk zien vertrekken. De coach zelf ziet nog wel toekomst voor zichzelf in Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen