Bosz kiest weer voor McEachran: "Keuze voor lange termijn"

24 mei 2015 – Vitesse-coach Peter Bosz opteert in de tweede ontmoeting met PEC Zwolle in de play-offs om Europees voetbal wederom voor Josh McEachran op het middenrif. Dat betekent dat Marko Vejinovic, die afgelopen donderdag in Zwolle (1-2 winst) verantwoordelijk was voor de gelijkmaker, weer op de reservebank moet plaatsnemen.

Bosz kiest weer voor McEachran: "Keuze voor lange termijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In gesprek met FOX Sports legt Bosz zijn keuze voor McEachran uit. "Ik vind dat je als trainer beslissingen moet nemen. Die neem ik voor de lange termijn en dus niet voor de korte termijn. Dan zou ik iedere week met een andere opstelling spelen. Ik wil vertrouwen geven aan Josh", stelt Bosz, die er wel aan gedacht heeft om Vejinovic op te stellen. "Natuurlijk, daar heb ik het ook over gehad met de trainers. Maar we hebben dit besloten."

Vitesse verdedigt een comfortabele 2-1 voorsprong in de Gelredome. "Ik verwacht dat PEC Zwolle zal komen, daar moeten we op inspelen. Wij gaan van onze eigen manier van spelen uit. Wij willen altijd scoren, die drang moet altijd aanwezig zijn", vindt Bosz.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd