Gattuso krijgt bij Pisa nieuwe kans als trainer

21 augustus 2015 – Bij FC Sion, Palermo en OFI Kreta kende hij korte en teleurstellend verlopen avonturen, maar toch heeft Gennaro Gattuso weer nieuwe club gevonden waar hij als hoofdtrainer aan de slag kan. De voormalig middenvelder van onder meer AC Milan krijgt de leiding over derdeklasser Pisa Calcio.

Gattuso krijgt bij Pisa nieuwe kans als trainer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 37-jarige Gattuso maakte in 2013 voor het eerst kennis met het hoofdtrainerschap. Hij werd naast speler ook trainer van FC Sion, de Zwitserse club waar hij op dat moment onder contract stond. Drie maanden later werd hij ontslagen en ook zijn dienstverband bij Palermo duurde daarna slechts enkele maanden. Het Griekse OFI Kreta bood hem in de zomer van 2014 de kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar ook daar presteerde de Italiaan teleurstellend. Vlak voor de jaarwisseling besloot hij om de club te verlaten.

Als speler droeg Gattuso 73 keer het shirt van de nationale ploeg van Italië. De defensieve middenvelder won met AC Milan twee keer de Champions League en veroverde in 2006 met Italië de wereldtitel.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd