De Boer spreekt van 'beste wedstrijd van seizoen'

30 augustus 2015, 15:25

Ajax stond na drie speelronden in de Eredivisie op de perfecte score van negen punten, maar toch werden er steeds kritische noten gekraakt over het spel van de Amsterdammers. Zondagmiddag werd er wederom gewonnen - met 4-0 van ADO Den Haag - en dit keer was het optreden van de Amsterdammers zeer overtuigend. Coach Frank de Boer is daar vanzelfsprekend zeer blij mee.

"Je moet altijd maar afwachten hoe de ploeg reageert na zo'n uitwedstrijd tegen Jablonec (0-0, red.), bij half één en met warm weer. Ze hebben het echter fantastisch opgepakt. Het team wist wat het moest doen. Ik denk wel dat dit de beste wedstrijd van het seizoen was", zegt De Boer na de klinkende overwinning op ADO op de clubwebsite.

"Ik ben zeer tevreden, we hebben de eerste periode afgesloten met een goede 4-0 overwinning. En dit was het voetbal dat we willen zien. Ik heb gewoon heel veel goede dingen gezien. We waren goed georganiseerd en creëerden veel kansen, het had wel 8-1 kunnen zijn. Meer kunnen we niet eisen van de jongens", voegt De Boer toe in gesprek met FOX Sports.

De Boer verwacht overigens niet dat er nog veranderingen zullen plaatsvinden binnen de selectie van Ajax. "Het is ook wel bijna zeker dat Jasper Cillessen hier blijft", zegt de keuzeheer, die zijn doelman voor de zesde keer op rij de nul zag houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen