PSV legt herstellende Jozefzoon seizoen langer vast

Ger
8 oktober 2015, 17:58

PSV heeft met Florian Jozefzoon overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De van een knieblessure herstellende vleugelspeler zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2017. Zijn oude dienstverband zou een seizoen eerder aflopen.

De 24-jarige Jozefzoon kwam in de zomer van 2013 van RKC Waalwijk over naar PSV. In totaal speelde de aanvaller tot op heden 31 competitieduels voor de Eindhovenaren, waarin hij viermaal trefzeker was. In de winterstop van het vorige seizoen raakte hij ernstig geblesseerd aan zijn knie.

"Er spreekt veel vertrouwen uit vanuit PSV dat ik een extra jaar krijg om weer helemaal terug te komen", zegt Jozefzoon op de clubwebsite. "En die kans grijp ik met beide handen. Ik ga me volledige focussen op mijn comeback om zo goed en zo snel als mogelijk weer terug te komen."

Jozefzoon zette donderdagmiddag een nieuwe stap in zijn revalidatie. In een besloten wedstrijden tegen Lokeren (1-1) speelde hij de hele eerste helft. "Het is natuurlijk fantastisch om weer terug te zijn op het veld en ik heb er geen last of wat dan ook aan overgehouden. Het was heerlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen