McClaren: "Blessure Krul is een ongelooflijke klap"

Ger
13 oktober 2015, 16:47

Manager Steve McClaren van Newcastle United baalt stevig van de zware blessure van Tim Krul, zijn eerste keus onder de lat. De doelman scheurde bij het Nederlands elftal de voorste kruisband van zijn rechterknie af en zal de rest van dit seizoen moeten herstellen.

"Dit is een ongelooflijke klap voor Tim en voor ons. Het leek er aanvankelijk niet op dat hij ging spelen bij zijn nationale ploeg en ik vond dat - in het belang van de club - goed nieuws. Hij zou dan weer fit bij ons kunnen aansluiten. Later kreeg ik het bericht dat hij toch in actie was gekomen en een ernstige blessure had opgelopen. Dat was een enorme tegenvaller", aldus McClaren op de clubwebsite. "Tim is een belangrijk onderdeel van het team. Hij is een bepalende speler en een leider in de kleedkamer."

"We zullen hem de rest van het seizoen gaan missen en hij is zeven of acht maanden van zijn carrière kwijt. Het zal een zeer lastige periode voor hem worden", beseft de oud-coach van FC Twente. "Maar Tim is sterk en hij zal deze blessure overwinnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen