De Leeuw: "In mijn ogen was het niet roodwaardig"

23 oktober 2015, 08:05

Michael de Leeuw kwam donderdagavond tijdens het Europa League-duel van FC Groningen met Slovan Liberec (1-1) na 78 minuten als invaller binnen de lijnen, maar moest amper vijf minuten al weer inrukken vanwege een rode kaart. Hij raakte een tegenstander vol in het gezicht op het middenveld. Met de rode prent is de speler het niet eens.

"Ik ging puur voor de bal en het was heel ongelukkig", zegt De Leeuw op het digitale thuis van zijn club over het moment. "In mijn ogen was het niet roodwaardig", voegt hij toe. "Het is zuur voor mij en voor het team, want we wilden de drie punten. Ik heb de doelpunten niet meer meegekregen, toen zat ik al in de kleedkamer. Bij de tegengoal hoorde ik wel mensen juichen, maar dat had net zo goed voor ons kunnen zijn, want er waren zoveel supporters mee", aldus de aanvaller.

De Leeuw is opgelucht dat zijn treffer geen verlies heeft ingeleid. "Gelukkig maakt Danny nog gelijk en stappen we morgen met een beetje een goed gevoel het vliegtuig in. Door de winst van Braga is alles in de groep nog open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen