Twee goals in drie minuten leiden Arsenal naar koppositie

24 oktober 2015, 20:35

Dankzij twee goals in een tijdsbestek van drie minuten heeft Arsenal in de Premier League thuis afgerekend met Everton. In het eigen Emirates Stadium won de ploeg van manager Arsene Wenger zaterdag met 2-1, waardoor het de koppositie in elk geval voor één dag overneemt van Manchester City.

Beide Arsenal-doelpunten waren van Franse makelij. Olivier Giroud kopte in de 36ste minuut raak uit een voorzet van Mesut Özil. Even later trof zijn landgenoot Laurent Koscielny eveneens met het hoofd doel na een vrije trap van Santi Cazorla.

Lang kon Arsenal niet genieten van de ruime marge. Ross Barkley bracht op slag van rust de spanning terug, door uit een tegenaanval te scoren met een van richting veranderd schot. Verder dan de aansluitingstreffer liet Arsenal Everton echter niet komen, al raakten de bezoekers in de tweede helft via Romelu Lukaku wel de lat. Everton eindigde het duel met tien man, Gareth Barry incasseerde diep in blessuretijd zijn tweede gele kaart.

Arsenal heeft nu 22 punten, één meer dan Manchester City. Dat team speelt zondag nog wel de derby tegen Manchester United, dat negentien punten heeft en dus op gelijke hoogte kan komen met Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen