Van Bronckhorst: "Pas na de 1-1 waren we goed"

Jw
13 december 2015, 21:04

Feyenoord speelde zondag bijna de hele tweede helft met tien man. Toch vond trainer Giovanni van Bronckhorst dat zijn ploeg pas na de gelijkmaker en de rode kaart van Jan-Arie van der Heijden goed in de wedstrijd kwam. Die constatering maakte hem tegelijkertijd ook ontevreden.

"Ik heb pas vanaf de vijftigste minuut het Feyenoord gezien wat ik wil zien. Misschien had dat toch te maken met de druk van het moeten", aldus Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. "Na de 1-1 kwam de spirit terug. Dan kom je met tien man en dat hebben we blijkbaar nodig gehad om de strijdlust weer in de ploeg te krijgen. Vanaf dat moment hebben we er alles aan gedaan om de wedstrijd positief te eindigen. We hadden zelfs nog een heel grote kans op de 1-2. Al met al mogen we tevreden zijn met een punt, we lopen een punt in op Ajax."

Aanvoerder Dirk Kuyt vindt niet dat Feyenoord naar de resultaten van de concurrentie moet kijken. "Ik ben trots op de manier waarop het elftal heeft geknokt om de 1-1 vast te houden en om ook nog een goal erbij te maken. Dat is wel positief, maar ik wilde winnen. Het boeit me ook niet dat Ajax en PSV punten hebben verspeeld, we moeten naar ons zelf kijken", zei de captain van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen