PSV geeft doorgebroken Hendrix contract tot 2020

Ger
18 december 2015, 13:48   Bijgewerkt: 18 december 2015, 14:05

PSV kan de komende jaren blijven rekenen op Jorrit Hendrix. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, tot de zomer van 2020. De uit de eigen jeugdopleiding afkomstige Hendrix is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Phillip Cocu.

De vorige verbintenis van Hendrix (20) liep tot medio 2017. "Het contract is voor lange tijd, maar dat hebben we niet voor niets gedaan. PSV heeft veel vertrouwen in mij en andersom is dat ook zo. Ik wil hier uitgroeien tot belangrijke speler en hier nog veel beter worden. Met het buitenland ben ik helemaal nog niet bezig", aldus Hendrix op de clubwebsite. "Ik heb er al die jaren hard voor gewerkt. Het is mooi om weer een stap te kunnen maken. Ik hoop op nog veel kampioenschappen, mooie avonden in de Champions League en misschien ooit aanvoerder te worden. Ik voel me hier goed en wil hier voor langere tijd blijven."

Technisch manager Marcel Brands geniet van de ontwikkeling van Hendrix. "We hebben hem nu zo lang gebonden omdat we graag met hem de toekomst in willen en in hem een belangrijke speler zien. Wij zijn er trots op dat hij bij ons blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen