Zabaleta heeft rentree weer in het zicht: "Gaat lekker"

1 januari 2015, 19:35

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zien voor Pablo Zabaleta. De Argentijnse vleugelverdediger van Manchester City lijkt snel definitief af te rekenen met een vervelende knieblessure. Door het fysieke ongemak kon hij het gros van de eerste helft van het seizoen niet in actie komen.

Zabaleta miste de eerste twee maanden van het seizoen, nadat hij op de training van Man City geblesseerd was geraakt. Hij keerde terug in oktober en speelde mee in vijf wedstrijden, maar kampte na het League Cup-duel met Crystal Palace weer met knieletsel. Daardoor stond hij weer twee maanden aan de kant. "Maar de knie voelt nu weer goed, het training ging de afgelopen dagen lekker", zegt de Argentijn op de clubwebsite.

De rentree van Zabaleta lijkt niet meer lang op zich te laten wachten. "Het voelde al goed om weer op de bank te kunnen zitten tegen Leicester. Ik denk dat ik klaar ben om mijn comeback te maken. Ik heb nu gewoon een paar duels nodig om weer in het ritme te komen", aldus de back, die zaterdag tegen Watford (uit) speelminuten hoopt te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen