Heracles: extra interesse in Tannane, Weghorst wacht af

1 januari 2015, 22:58   Bijgewerkt: 1 januari 2015, 23:09

Er heeft zich, naast Galatasaray en Atalanta Bergamo, nog een club bij Heracles Almelo gemeld voor Oussama Tannane. Dat heeft voorzitter Jan Smit vrijdag tegenover TC Tubantia bevestigd. Ondertussen wachten de Almeloërs op de definitieve bevestiging van Cardiff City, wat betreft de eventuele transfer van Wout Weghorst.

Tannane geldt als een felbegeerde speler, maar lijkt wel met de Heracles-selectie op het vliegtuig te stappen voor een trainingskamp in Spanje. "Of Tannane moet er zaterdag nog uitkomen met een club", zegt voorzitter Smit over de door Galatasaray en Atalanta gevolgde vleugelaanvaller. "Er heeft zich een derde grote buitenlandse club bij ons gemeld. Ik ga niet zeggen welke", aldus de preses.

Ook Weghorst lijkt gewoon met Heracles af te reizen naar Spanje. Mocht Cardiff City echter snel met de bevestiging komen, dan reist Weghorst naar Wales af om te onderhandelen. "We wachten af", stelt Smit. "Door de feestdagen zitten veel kantoren dicht, dus het duurt allemaal wat langer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen