Feyenoord traint zonder Botteghin en Schuurman

3 januari 2016 – Feyenoord heeft de eerste oefensessie tijdens het trainingskamp in de Algarve achter de rug. Eric Botteghin en Jari Schuurman ontbraken op het veld in Albufeira. Beide spelers kampen met lichte klachten en werkten in het hotel een speciaal programma af.

Feyenoord traint zonder Botteghin en Schuurman

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De eerste oefensessie van Feyenoord in 2016 nam ruim vijf kwartier in beslag. In tegenstelling tot Botteghin en Schuurman kon trainer Giovanni van Bronckhorst wél de jarige Tonny Vilhena (21) verwelkomen op het veld in Estádio da Nora, de accommodatie van FC Ferreiras. "Het is anders om op mijn verjaardag niet met familie te zijn, maar dit is ook leuk en ik kijk uit naar het trainingskamp", laat de middenvelder optekenen op de website van de Kuipbewoners.

Feyenoord hervat de competitie op zondag 17 januari. De Rotterdammers spelen dan voor eigen publiek tegen regerend landskampioen PSV.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd