Hiddink noemt degradatievoetbal 'de realiteit'

15 januari 2016, 20:47

Na 21 speelronden staat Chelsea nog steeds aan de onderkant van de middenmoot in de Premier League. Hoewel de Londense topclub zich absoluut geen zorgen lijkt te hoeven maken over degradatie, stelt manager Guus Hiddink opvallend genoeg dat het niet uitgesloten is dat The Blues in een degradatiestrijd verwikkeld raken.

Hiddink is met Chelsea momenteel de nummer veertien in de Premier League en heeft een voorsprong van zes punten op de laatste drie ploegen. Met dat gegeven in het achterhoofd treden de Londenaren in de komende duels aan tegen Everton (thuis) en Arsenal (uit). "Het is de realiteit", sprak Hiddink toen hij een vraag kreeg over degradatievoetbal.

"Er staan twee moeilijke wedstrijden op ons te wachten. Als we daar geen punten pakken, dan kunnen de andere ploegen profiteren. De Premier League zit vol met verrassingen", aldus Hiddink, die onlangs het roer overnam van de ontslagen José Mourinho. "We willen uiteraard wel graag naar boven kijken. We staan twaalf punten achter Tottenham Hotspur, de nummer vier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen