Aanwinst Van Diermen verdringt Dingsdag uit NAC-basis

4 februari 2016, 22:57

Kevin van Diermen en Lerin Duarte kunnen morgen (vrijdag) al debuteren voor NAC Breda, dat op bezoek gaat bij FC Dordrecht. Beide spelers werden maandag, op de laatste dag van de transfermarkt, vastgelegd door de Brabantse club. Aanvaller Enes Ünal, op de valreep gehuurd van Manchester City, moet vanwege het ontbreken van een werkvergunning nog op zijn debuut in het NAC-shirt wachten.

Van Diermen heeft tegen FC Dordrecht gelijk een basisplaats, zo heeft coach Marinus Dijkhuizen een dag voor het duel laten weten. Dit gaat ten koste van Michael Dingsdag. "Hij kan centraal goed uit de voeten en is een modelprof. Hij is goed bezig met het team en zijn teamgenoten", aldus Dijkhuizen op de clubwebsite over Van Diermen. Hij is blij met de aanwinsten. "We hebben ons de afgelopen dagen versterkt met drie goede krachten, waarvoor we complimenten aan Hans Smulders (de technisch directeur van NAC, red.) moeten geven."

NAC is volop in de race voor de winst van de derde periode, al maakt Dijkhuizen zich daar niet druk om. "We moeten zo hoog mogelijk eindigen, de periodetitel is alleen maar extra omdat daar een mooi geldbedrag aan vast zit", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen