Te Vrede mist penalty na tip Namli: "Moet hij niet doen"

Ger
20 februari 2016, 23:28

Mitchell te Vrede verzuimde sc Heerenveen in de slotfase van het thuisduel met NEC naar de overwinning te schieten. De spits kreeg vlak voordat hij de pingel wilde nemen onverwacht gezelschap van Younes Namli, die hem iets in zijn oor fluisterde.

"Hij vertelde in welke hoek ik moest trappen", zegt Te Vrede, die vervolgens uit zijn concentratie gehaald leek en miste, tegen het ANP. De spits wilde de schuld echter niet bij zijn ploegmaat leggen. "Ik had hem ook in het dak van het doel kunnen schieten en dan hoor je daar niemand meer over. Dan trek je die wedstrijd over de streep. Als ik die penalty goed trap, dan scoor ik. Ik koos uiteindelijk voor de hoek waarin ik van tevoren al wilde schieten. Het was misschien niet handig van Namli om naar me toe te komen. Eigenlijk moet hij dat niet doen. Maar ik miste die penalty."

Trainer Foppe de Haan was evenmin te spreken over de actie van Namli. "Hij komt vlak voordat Mitchell een penalty wil nemen nog even een praatje met hem houden. Dat is het laatste wat je moet doen, een doodzonde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen