Ramos helpt Borussia Dortmund aan zege op Augsburg

20 maart 2016, 19:19

FC Augsburg wist het Borussia Dortmund zondagavond lange tijd moeilijk te maken. Toch moest de laagvlieger uit de Bundesliga uiteindelijk met 1-3 buigen voor de nummer twee van de competitie.

Augsburg kwam voor eigen publiek knap op voorsprong tegen Dortmund. Voormalig sc Heerenveen-speler Alfred Finnbogason schoot met rechts de 1-0 op het scorebord. Dat deed hij op aangeven van Caiuby. Op slag van rust kreeg Augsburg een klap te verwerken met de gelijkmaker van Henrikh Mkhitaryan.

Ook in de tweede helft had Dortmund aardig veel moeite met het defensieve spel van Augsburg. Twintig minuten voor tijd wist het de muur pas te slechten. Adrián Ramos legde een bal panklaar voor de inlopende Gonzalo Castro. Via het been van Ragnar Klavan schoot hij raak. Ramos bepaalde enkele minuten later de eindstand op 1-3 door een rebound te benutten.

De achterstand van Dortmund op koploper Bayern München blijft vijf punten. Onderin de Duitse competitie is het een stuk spannender. Augsburg staat gelijk met nummer zestien Hoffenheim en nummer zeventien Eintracht Frankfurt. De club die op de zestiende plek eindigt moet play-offs voor promotie/degradatie spelen, nummer zeventien degradeert direct.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen