Argentijnse succescoach benaderd voor trainerschap Marseille

22 maart 2016, 09:23

Jorge Sampaoli is door Olympique Marseille benaderd voor het hoofdtrainerschap bij die club. Via een tussenpersoon zocht l'OM contact met de voormalig bondscoach van Chili. De Argentijnse oefenmeester leidde dat land vorig jaar naar de eerste prijs in de historie door de Copa América in de wacht te slepen en werd sindsdien onder meer bij het Nederlands elftal genoemd als mogelijke nieuwe trainer.

Enige tijd geleden gaf Sampaoli aan graag een club te leiden met veel passie, zoals Olympique Marseille of Galatasaray. l'Equipe meldt dat de club van Karim Rekik nu ingaat op zijn open sollicitatie. Volgens de betrouwbare Franse krant aast voorzitter Vincent Labrune op een gesprek met de 56-jarige coach.

Toen het Nederlands elftal het EK 2016 in Frankrijk misliep, pleitten veel Nederlandse voetbalfans pleitten  op Twitter voor de komst van Sampaoli naar Oranje, onder de hashtag #SampaolinaarZeist. Nu lijkt er dus een samenwerking aanstaande tussen Sampaoli en Olympique Marseille. Die club draait onder de huidige trainer Míchel zeer matig. De Zuid-Franse club staat twaalfde en wist al zeven competitieduels niet meer te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen