Kashia heeft duidelijke voorkeur: "Centraal achterin"

31 maart 2016, 18:12

Guram Kashia wordt de laatste tijd geregeld als rechtsback gebruikt bij Vitesse, maar de Georgische verdediger laat aan Voetbal International weten dat die positie zijn voorkeur niet heeft. Hij speelt het liefst centraal achterin.

"Ik zal nooit klagen, dat weten ze bij de club ook. Maar vanzelfsprekend heb ik een favoriete positie op het veld. Dat is in mijn geval centraal achterin. Als ik daar kan spelen, voel ik me het meest comfortabel", zegt hij. Vlak voor de interlandperiode won Vitesse met 0-3 van FC Groningen, met Kashia in het centrum. "Ik ben blij dat we van Groningen hebben gewonnen én de nul hebben gehouden. Dat is een teken dat we het goed hebben gedaan. De overwinning in Groningen heeft ons veel vertrouwen gegeven."

Komend weekend speelt Vitesse de derby tegen NEC. "Er is de laatste tijd veel gebeurd, maar dit is misschien wel de goede flow. Als je wedstrijden verliest, gaan mensen naar elkaar wijzen. In de selectie, in de club. Irritaties. Nu konden we opnieuw beginnen. De concurrenten in de subtop hebben de laatste weken ook wat punten laten liggen, dus alles is nog mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen