Handsbal nekt PEC Zwolle: "Dat hebben wij weer"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 mei 2016 – PEC Zwolle moest na de doelpuntloze remise in de eerste ontmoeting met FC Utrecht hopen dat het zondagmiddag in Stadion Galgenwaard tot scoren zou komen en de zaken defensief gezien op orde zou hebben. Hoewel dat eerste twee keer lukte, kregen De Blauwvingers vijf treffers om de oren.

Handsbal nekt PEC Zwolle: "Dat hebben wij weer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Door een 5-2 nederlaag in de Domstad zit het seizoen erop voor PEC Zwolle. Coach Ron Jans vond vooral het eerste half uur, waarin Utrecht op 3-0 kwam, teleurstellend. "In de beginfase vond ik dat Utrecht onze verdedigers de baas waren. In die fase creëerden we wel meer dan de hele donderdag", vindt de Zwollenaar.

De derde treffer, gemaakt door Christian Kum, was ongeldig. "De 3-0 was hands. Dat hebben wij weer", bromt Jans, die in de tweede helft nog wat wilde forceren. "In de rust vroeg ik wat ze wilden. Het werd alles of niets", aldus Jans. "Utrecht gaat wel verdiend door", zegt hij tenslotte.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd