Hodgson weigert basisspelers Engeland rust te geven

19 juni 2016, 18:02

Engeland is maandag bij een gelijkspel tegen Slowakije verzekerd van de volgende ronde op het EK in Frankrijk. Bondscoach Roy Hodgson is echter niet van plan enkele spelers van zijn basisformatie rust te geven. De keuzeheer wil niets aan het toeval overlaten in de laatste speelronde.

"Volgens mij zijn de spelers in goede conditie, dus ik denk niet dat het een probleem zou zijn om dezelfde elf spelers op te stellen als in de vorige twee wedstrijden", vertelde Hodgson tijdens het persmoment van Engeland. Het is onduidelijk of Jamie Vardy en Daniel Sturridge wel zullen starten tegen Slowakije. "Zij deden het fantastisch tegen Wales en ik weet zeker dat zij hopen op een kans."

In twee duels legde Engeland beslag op vier punten. In de tweede speelronde won het in blessuretijd van rivaal Wales. Hodgson krijgt in Engeland de nodige kritiek op het spel van zijn elftal. "Wij willen ons verbeteren, maar meer dan hard werken kun je niet doen. Slowakije is een goede tegenstander. Wij bereiden ons zo goed mogelijk voor en hopelijk spelen we goed genoeg om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen