Ten Hag: "We speelden een geweldige wedstrijd"

7 augustus 2016, 09:21

FC Utrecht-coach Erik ten Hag houdt gemengde gevoelens over aan de thuiswedstrijd tegen PSV. De club uit de Domstad ging zaterdag, ondanks een voorsprong bij rust, met 2-1 onderuit tegen de landskampioen. Wel is Ten Hag tevreden over het vertoonde spel van zijn elftal.

"We speelden een geweldige wedstrijd", aldus Ten Hag op de clubwebsite. "We hebben de tegenstander, zeker tijdens de eerste helft, onze wil opgelegd. Dat is niet normaal, als je tegen PSV speelt. Het stond halverwege 1-0, maar dat had eigenlijk 2-0 of 3-0 moeten zijn."

"Wij waren het na de rust even kwijt. Na de 1-1 pakten we de draad goed op. Dát is de les die we in Berlijn geleerd hebben. Daar zakte het bij ons in na een tegendoelpunt, nu waren we weerbaar en knokten we onszelf terug in de wedstrijd", vervolgt Ten Hag, doelend op de 3-0 oefennederlaag van vorige week tegen de Duitse tweedeklasser Union Berlin.

"Uit een ongelooflijk ongelukkig moment werd PSV een vrije trap toegekend. Dan weet je dat PSV de kwaliteiten heeft om dat te doen", zegt Ten Hag over de 1-2 tien minuten voor tijd. "Via Rubio Rubin, Andreas Ludwig en Sébastien Haller kregen we daarna nog kansen op de 2-2. Die gelijkmaker verdienden we, maar kwam er helaas niet."

"We moeten in de competitiehardheid komen. Fouten zijn blootgelegd tegen PSV, daar kunnen we verder mee. Het belangrijkste is dat we uit deze wedstrijd vertrouwen putten", stelt Ten Hag. "Spelers die geblesseerd waren, zijn op een goede manier teruggekomen. En Willem Janssen heeft het centraal achterin uitstekend gedaan. Het is nu aan ons om de komende weken kei- en keihard te werken om resultaten te behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen