Goede bekenden Fraser en Petrovic tegenover elkaar

12 augustus 2016, 13:45

In Arnhem staan zaterdag de nummers twee en drie van de Eredivisie tegenover elkaar. Coach Henk Fraser treedt met Vitesse in de eigen Gelredome aan tegen zijn oud-werkgever ADO Den Haag. Vitesse en ADO wonnen vorige week in de eerste speelronde met respectievelijk 4-1 en 3-0 van Willem II (uit) en Go Ahead Eagles (thuis).

Fraser gunt ADO zaterdag even niets

Vorig seizoen speelde Fraser met ADO twee keer gelijk tegen Vitesse. "Zeker de tweede wedstrijd, in Arnhem, vond ik dat Vitesse goed weg kwam", weet de oefenmeester nog. Hij heeft zin in het komende duel. "De ploeg maakt stapjes en ik verwacht dan ook een zeer gemotiveerde trainer én spelersgroep zaterdagavond." Fraser kan tegen ADO nog niet beschikken over Navarone Foor (blessure) en Abiola Dauda (schorsing), Milot Rashica is een vraagteken.

Petrovic: "We gaan met lef spelen"

Petrovic heeft een uitstekend gevoel overgehouden aan het treffen met Go Ahead. "De hele ploeg werkte goed. Vanaf dag één tot vandaag heb ik geen negatieve klank gehoord op de training. Qua inzet en communicatie zijn we uitstekend bezig. Maar we moeten wel beseffen dat wij ADO Den Haag zijn. We zullen dit jaar dus ook gaan verliezen. Het doel is wel meer te winnen dan vorig jaar. We moeten zo snel mogelijk veertig punten halen en van daaruit verder bouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen