Groningen baalt: "We beginnen met goede bedoelingen"

21 augustus 2016 – Twee thuiswedstrijden speelde FC Groningen tot dusver dit seizoen, beide keren keek het na 45 minuten al tegen een 0-3 achterstand aan. Tegen FC Twente overkwam de ploeg hetzelfde als twee weken geleden tegen Feyenoord en ging het helemaal mis in het eerste deel van het duel.

Groningen baalt: "We beginnen met goede bedoelingen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een verklaring daarvoor heeft Danny Hoesen niet. "We begonnen dramatisch en elke bal bij hun leek erin te vliegen. Moeilijk om naar te kijken, want we beginnen iedere wedstrijd met goede bedoelingen. Zo'n start blijft ons de hele wedstrijd achtervolgen", zegt hij op de site van FC Groningen. "In de rust heeft de trainer gezegd dat hij dacht dat we een punt konden pakken en wellicht zelfs nog konden winnen. We kwamen goed terug tot 3-3 en hebben alles gegeven. Dan is het heel zuur dat we alsnog verliezen."

Zelf maakte Hoesen de 3-3, uit een directe vrije trap. "De bal lag op een mooie plek en ik schiet na de trainingen vaak nog een paar ballen op het doel. Helaas was de treffer niet belangrijk genoeg deze keer."

Bij FC Groningen maakte verdediger Jason Davidson zijn debuut. Ook de Australiër, goed voor één assist, baalt als een stekker van de manier waarop het duel verliep. "Iedereen besefte dat we in eigen huis bij rust niet met 3-0 achter mogen staan. We moesten iets teruggeven aan de supporters en hebben na rust karakter getoond en gevochten. We hebben keihard gewerkt en van 3-0 achter terugkomen tot 3-3 is zeker niet gemakkelijk. Daarom is het zeer teleurstellend dat we het in de laatste minuten toch nog weggeven."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd