Inter-spelers foeteren: "Schuld van de clubleiding"

22 augustus 2016, 12:04

Inter beleefde zondag een valse start in de Serie A. De club van de nieuwe coach Frank de Boer ging met 2-0 onderuit bij Chievo, een resultaat dat de spelers niet eens verbaasde. Doelman Samir Handanovic uitte na het duel forse kritiek op de manier waarop de club geleid wordt.

Twee weken geleden stapte coach Roberto Mancini op bij Inter, waarna De Boer zijn taken overnam. Handanovic stoort zich aan de handelswijze van de Italiaanse club. "Wat me boos maakt? Heel veel, maar dat ga ik hier niet allemaal zeggen", bromde hij na de wedstrijd tegen Chievo tegenover Mediaset Premium. "We weten dat we qua fitheid niet op niveau zitten. In de zomer hebben we tijdens onze oefentrip maar met de halve ploeg kunnen trainen. Daar kan de coach niets aan doen, maar degene die deze trip organiseerde wel."

"We hebben amper fatsoenlijk kunnen trainen en zijn daarom niet goed in vorm", stelt de keeper. Hij krijgt hierin steun van verdediger 

€790k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/danilo-d-ambrosio">Danilo D'Ambrosio. "Chievo was fysiek veel beter in vorm dan wij. Al zat het hem deze wedstrijd ook in de absolute wil om te winnen. Als we daaraan werken, kunnen we iets bereiken. Iedereen moet beseffen dat dit niet meer het Inter is dat de Treble won, ook hebben we niet de individuele klasse in huis om daarop te leunen. We moeten het als team doen, bescheiden zijn en keihard werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen