Leicester City doet De Laet na vier seizoenen van de hand

23 augustus 2016 – Leicester City heeft Ritchie De Laet verkocht aan Aston Villa. De Laet kwam na vier seizoenen niet meer in de plannen van de Engelse landskampioen voor en verkast nu naar het Championship. Het is onbekend welk bedrag er met de transfer gemoeid is.

Leicester City doet De Laet na vier seizoenen van de hand

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Laet was in de tweede helft van het seizoen 2015/2016 ook al in het Championship actief. De Belgische verdediger speelde toen voor Middlesbrough, waarmee hij kampioen werd. Omdat ook Leicester City de titel pakte en De Laet daar nog onder contract stond, kon hij - nota bene op dezelfde dag - een dubbel feestje vieren.

De Laet, die eerder onder meer voor Manchester United speelde, kwam in totaal tot 129 officiële optredens voor Leicester City. Onder leiding van Roberto Di Matteo zal hij met Aston Villa proberen om, na de degradatie van enkele maanden geleden, zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste Engelse niveau.

Reacties

Premier League

gerelateerd