Özil en Arsenal gaan verder praten over nieuw contract

4 september 2016, 09:34

De veelgeprezen Mesut Özil staat nog tot medio 2018 onder contract bij Arsenal, waardoor het voor de Londense club zaak is om hem binnen afzienbare tijd langer vast te leggen. De Duitse smaakmaker was al in gesprek met de clubleiding over een nieuw contract en de onderhandelingen staan op het punt om hervat te worden.

Door het EK 2016 in Frankrijk stokten de gesprekken even, maar deze zullen nu weer gecontinueerd worden. De 27-jarige Özil kwam in 2013 over van Real Madrid en is, vooral met zijn assists, van grote waarde voor Arsenal. "Ik heb nog een contract tot 2018", zegt hij tegen Express. "We hebben al gesprekken gehad, maar deze werden opgeschort door het EK. Ik wilde me alleen maar op dat toernooi focussen. Nu gaan we de onderhandelingen weer hervatten."

Een transfer naar de Verenigde Staten zou Özil wel wat lijken, maar op de korte termijn lijkt hij zich nog goed te voelen bij Arsenal. "In voetbal kan je nooit nooit zeggen", aldus de Duitser. "Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Ik heb in het verleden een mooie tijd gehad in Duitsland en het is ook een optie om uiteindelijk in de MLS terecht te komen. Ik heb overal wel plezier."

Özil speelde in totaal 119 officiële wedstrijden voor Arsenal, waarin hij 21 maal scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen