Panathinaikos hoopt op Grønkjær

19 mei 2006, 11:19

De Griekse topclub Panathinaikos hoopt Jesper Grønkjær op korte termijn aan haar selectie toe te kunnen voegen. De Deense aanvaller mag vertrekken bij VfB Stuttgart en wordt in Athene gezien als één van de nieuwe spelers die de ploeg weer terug naar de absolute top moet leiden.

Panathinaikos eindigde dit seizoen als derde in de Griekse competitie, waardoor de ploeg naast deelname aan de Champions League greep. Met een reeks aankopen hoopt de ploeg uit Athene er voor te zorgen dat Panathinaikos volgend seizoen wél bij de top-twee van de Griekse competitie hoort. De nieuwe trainer Hans Bakke wil, om dit te bereiken, gaan spelen in een systeem met drie spitsen. Grønkjær, die overbodig geworden is bij Stuttgart, zou hiervoor de ideale man zijn.

Grønkjær speelde in het verleden voor het Deense Aalborg, Ajax, Chelsea, Birmingham City en Atletico Madrid. Dit seizoen kwam hij 25 keer in actie voor Stuttgart, maar omdat trainer Veh over wil stappen op een systeem met twee aanvallers valt hij voor komend seizoen buiten de boot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen