'Schreuder definitief niet naar Stuttgart: club heeft coach binnen'

4 december 2022, 20:59
'Schreuder definitief niet naar Stuttgart: club heeft coach binnen'

Alfred Schreuder wordt definitief niet de nieuwer trainer van VfB Stuttgart. De Duitse club heeft Bruno Labbadia bijna binnen als nieuwe oefenmeester. Schreuder werd de afgelopen maanden serieus genoemd als potentiële trainer van VfB Stuttgart, dat zestiende staat in de Bundesliga.

Schreuder werd de afgelopen maanden verschillende keren gelinkt aan VfB Stuttgart, dat al vroeg in het seizoen Pellegrino Matarazzo wegens tegenvallende resultaten ontsloeg. Afgelopen week werd de trainer van Ajax door Sky Sport. nog een serieuze kandidaat genoemd voor de Duitse laagvlieger.

Schreuder zelf gaf al tijdig aan geen interesse te hebben in een overstap naar Duitsland, maar die is nu ook definitief van de baan. VfB Stuttgart is namelijk zo goed als rond met Labbadia als nieuwe trainer, zo weet Sky Sport. Hij is een bekende van de club, aangezien hij tussen 2010 en 2013 ook eindverantwoordelijk was voor Die Schwaben.

Een overstap van de 50-jarige Barnevelder zou ook heel opvallend zijn geweest, aangezien hij pas sinds afgelopen zomer onder contract staat bij Ajax. Echter staat Schreuder bij een groot gedeelte van de achterban van Ajax onder grote druk door de tegenvallende resultaten in het einde van de eerste seizoenshelft.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
avatar

Als ik naar Timber en Martinez Alvarez Schuurs enz kijkt dan zag je best wel de hand van Bogarde in het spel van deze jongens ,Schreuder heeft naar mijn mening daar een cruciale fout gemaakt Bogarde weg te sturen, ik vindt dat iedere voetballers moet kunnen verdedigen, standaard in het spel van Ajax inbegrepen voor Total Footbal inhoudelijk gezien heeft het daarin tegen heel veel voordelen ,maar dat begrijpt Ajax en Schreuder totaal niet waar het nu aan ligt dat het zo slecht met Ajax op dit moment mis gaat ,Bogarde moet echt terug, anders gaat het helemaal nooit meer goed komen daar in Amsterdam, in Proactief voetbal zitten vele pakketten van verschillende onderdelen die je onder de knie moet hebben ..

Hans
Link gekopieerd!
avatar

JAMMER ZIT AJAX MET SCHREUDER OP GE SCHEEPT HELPT AJAX ALLEEN MAAR DE AFGROND IN WEG MET SCHEUDER

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen