Naam van Schreuder blijft rondzingen bij Duitse degradatiekandidaat

30 november 2022, 11:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax moet nog altijd vrezen voor het vertrek van Alfred Schreuder. De naam van de oefenmeester blijft rondzingen bij VfB Stuttgart, dat na een teleurstellende eerste seizoenshelft overweegt de huidige coach te ontslaan. Als dat gebeurt, komt Schreuder automatisch in beeld.

Momenteel staat Sven Mislintat aan het roer bij Stuttgart, dat op de teleurstellende zestiende plaats in de Bundesliga staat en moet vrezen voor degradatie naar het tweede niveau. Stuttgart overweegt de 50-jarige hoofdcoach daarom op straat te zetten, om een schokeffect te creëren en de weg omhoog weer in te kunnen zetten.

Dat schrijft Sky Deutschland. De voornaamste kandidaten zijn Rachid Azzouzi, maar zijn komst is nog hoogst onzeker. Azzouzi staat tot 2026 onder contract bij Greuther Fürth. Daarom blijven ook de namen van Alfred Schreuder en Jesse Thorup klinken. Ook Bruno Labbadia zou in beeld zijn. Hij zit momenteel zonder club en zou direct kunnen instappen.

Schreuder was eerder werkzaam in de Bundesliga als coach van TSG Hoffenheim. Sinds dit seizoen staat hij aan het roer bij Ajax. Daar verliep de eerste seizoenshelft niet zoals verwacht. Ajax sneuvelde in de groepsfase van de Champions League en staat momenteel op de teleurstellende derde plaats in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wij vrezen niets, haal maar op!

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax mag hopen mag ik hopen

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga Alfred afscheid nemen doet geen pijn .

OpaFlodder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben geen Ajaxied, maar volgens mij staan ze 2e en geen 3e zoals in het artikel vermeld.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen