'Feyenoord laat oog vallen op talentvolle Fransman in Oostenrijk'

9 januari 2023, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is in de zoektocht naar versterkingen uitgekomen bij Alexis Ronaldo Tibidi. De negentienjarige middenvelder wordt momenteel door VfB Stuttgart verhuurd aan SC Rheindorf Altach. De Rotterdammers zijn echter niet de enige club die de verrichtingen van de Fransman in de gaten houdt.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio zijn er zeker vier clubs met belangstelling. Feyenoord zou de situatie van Tibidi goed in de gaten houden, maar datzelfde geldt voor Genk, Anderlecht en Troyes. Anderlecht zou zelfs al contact hebben gelegd. Tibidi is dus eigendom van Stuttgart en speelde al dertien wedstrijden in de Bundesliga. Afgelopen zomer besloten de Duitsers hem te verhuren.

Lees ook: Feyenoord krijgt transfer-tip: "Die kun je kant en klaar neerzetten"

De jeugdinternational van Frankrijk heeft bij Altach meer kans op speeltijd en doet het uitstekend. Hij kwam al achttien keer in actie en was goed voor vijf doelpunten en een assist. Desondanks staat Altach op de tiende plek in de Oostenrijkse Bundesliga en zijn er degradatiezorgen in het Stadion Schnabelholz. Volgens het betrouwbare 1908.nl is Feyenoord momenteel nog niet concreet op de markt voor Tibidi.

Feyenoord zoekt extra middenvelder

In Rotterdam-Zuid blijft men fanatiek zoeken naar een extra middenvelder. Door de blessure van Quinten Timber is het voor trainer Arne Slot noodzaak om zijn middelste linie te versterken. De kans dat Ramiz Zerrouki komt, wordt met de dag kleiner. FC Twente weigert hem namelijk te verkopen. Sivert Mannsverk en Tonny Vilhena zijn andere namen die rondgaan in De Kuip. Mansswerk wil naar verluidt graag naar Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen