Groningen verliest in slotminuut van NAC, ook Heracles onderuit

6 oktober 2016, 17:08   Bijgewerkt: 7 oktober 2016, 00:12

FC Groningen is er donderdagmiddag niet in geslaagd om in een oefenduel in het Noordlease Stadion te winnen van NAC Breda. Cerryl Dessers zorgde in de slotminuten voor de 0-1. Ook Heracles lukte het niet om een oefenduel in winst om te zetten. In Almelo won FC Emmen met 1-2.

FC Groningen kreeg in de eerste helft de meeste kansen. Onder anderen Hedwiges Maduro en Tom van Weert waren dichtbij de openingstreffer. Ook na rust was het Groningen dat de meeste aanspraak maakte op een doelpunt. Met nog twee minuten op de klok slaagde NAC er echter wel in om te scoren. Na een fout van doelman Peter van der Vlag was het spits Dessers die simpel kon binnenschieten.

Heracles Almelo-FC Emmen 1-2

De reserves van Heracles wisten in eigen huis geen overwinning te boeken op FC Emmen. Drie minuten voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong na een doelpunt van Kai Huisman. Een vrije trap van Peter van Ooijen betekende nog voor de pauze de gelijkmaker. De eindstand stond al vroeg in de tweede helft op het scorebord toen Huisman zijn tweede treffer van het duel binnenschoot.

FC Volendam-Go Ahead Eagles 2-0

Volendam was in een oefenduel met 2-0 te sterk voor Go Ahead Eagles. De thuisploeg maakte vanaf het begin een sterke indruk en kreeg de meeste kansen. De openingstreffer viel echter pas nadat Volendam een strafschop kreeg toegewezen. Henny Schilder faalde vervolgens niet vanaf elf meter. Uit een counter bepaalde Enzo Stroo de eindstand op 2-0. 

KV Mechelen-Willem II 2-0

Over de grens slaagde ook Willem II er niet in om een overwinning te behalen. De Tilburgers, waar Bartholomew Ogbeche in de basis mocht starten, gingen in het geheime oefenduel met 2-0 onderuit tegen de Belgen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen