Lahm sluit weer aan bij Mannschaft

21 mei 2006, 00:08

Philipp Lahm, de beoogde linksback van Duitsland op het WK, is weer terug bij de Duitse selectie. De verdediger werd eerder deze week geopereerd aan zijn elleboog, nadat hij in een oefenduel tegen de amateurs van FSV Luckenwalde een blessure opliep.

De 22-jarige Lahm heeft zich zaterdag gemeld op Sardinië, waar de Duitse ploeg momenteel in trainingskamp is. Luttele uren na zijn aankomst trok Lahm zich sportkleding alweer aan en begon hij vol goede moed aan zijn eerste looptrainingen. Hoewel Lahm voorlopig nog geen wedstrijden kan spelen, ziet hij de komende weken vol vertrouwen tegemoet. "Het mooie is dat ik alvast kan beginnen met looptrainingen. Op die manier loop ik geen conditionele achterstand op", zegt de optimistische vleugelverdediger van Bayern München.

Verwacht wordt dat Lahm op tijd fit zal zijn voor de openingswedstrijd van het WK, op 9 juni tegen Costa Rica. De algemene verwachting is dat Lahm samen met Jens Nowotny, Per Mertesacker en Arne Friedrich de viermansdefensie van Duitsland zal vormen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen