De Boer hoeft niet te vrezen: "Moeten blijven samenwerken"

26 oktober 2016, 20:30

Frank de Boer lijkt zich voorlopig gezien zorgen te hoeven maken om zijn baan in Milaan. Internazionale-voorzitter Erick Thohir geeft tegenover Inter Channel te kennen dat de Nederlandse trainer de volle steun krijgt van hem, de eigenaren van Suning en de directie volledig achter de trainer en zijn team staan.

"Als we blijven samenwerken kunnen we overleven", zegt de Indonesiër. "We zijn zeer geconcentreerd op het bereiken van onze doelen, zowel commercieel als sportief." Dat het nu tegenzit is niet iets waar hij zich door laat afleiden. "Voetbal zit vol met pieken en dalen en de Serie A is een competitie van het hoogste niveau. We moeten een geheel blijven, dan kunnen we ons verbeteren."

"Het is belangrijk dat de spelers en de coach zich beseffen wat het is om het shirt van Inter te dragen", vervolgt Thorir. Hij kijkt vol verwachting uit naar het thuisduel van Inter tegen Torino van woensdagavond. "Vanavond hebben we punten nodig. Bij voorkeur drie."

Internazionale heeft al vier competitiewedstrijden op een rij niet meer gewonnen. Hierdoor is de ploeg van De Boer gezakt naar de veertiende plaats in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen