Pastoor looft Heerenveen, Streppel geniet van eigen ploeg

4 november 2016, 10:10

Het eredivisieweekend schiet vanavond (vrijdag) in gang met een fraai potje op Het Kasteel. Het goed presterende Sparta Rotterdam neemt het op tegen sc Heerenveen, dat op de uitstekende vierde positie staat. Sparta-trainer Alex Pastoor is positief over de tegenstander, terwijl Jurgen Streppel geniet van zijn eigen ploeg.

Afgelopen zondag nam Heerenveen in een fraaie wedstrijd een punt mee bij Feyenoord. Alex Pastoor was aanwezig in De Kuip. "Ik was, zeker in de eerste helft, onder de indruk van Heerenveen. Het was leuk om naar te kijken, aanvallend en energiek", is de coach complimenteus in gesprek met RTV Rijnmond. De oefenmeester kan vrijdag overigens beschikken over Bart Vriends, die hersteld is van een schouderblessure.

Voor Heerenveen, dat keurig om de bovenste plaatsen meestrijdt, is het duel met Sparta een nieuwe uitdaging. "Ajax, Feyenoord en PSV moeten iedere week laten zien waarom ze favoriet zijn. Zij weten met die druk om te gaan. Het is nu aan ons om dat ook te tonen. Dit is een mooie test, als we slagen hebben we weer een stap gezet", legt Streppel uit op de website van de Friese club. Hij vindt dat zijn selectie er goed op staat. "Conditioneel zijn we ijzersterk en ons positiespel was donderdag om van te likkebaarden", stelt Streppel, die positief is over de tegenstander van vanavond. "Sparta heeft een degelijk elftal met een goede organisatie. Achterin staat een goed blok en ze beschikken over een paar jongens die, als ze tijd en ruimte krijgen, het verschil kunnen maken. Bovendien spelen we weer op kunstgras, dat speelt ook een rol."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen