Assaidi: "Had ook voor Ajax kunnen kiezen"

20 november 2016, 12:29

Oussama Assaidi zit momenteel zonder club nadat hij vertrok bij Al-Ahli uit Dubai. Toen hij die keuze maakte, speelde geld een grote rol. De middenvelder annex vleugelaanvaller kon in 2012 namelijk ook voor Ajax kiezen en voerde zelfs al een gesprek met toenmalig trainer Frank de Boer.

In het FOX Sports-programma De Tafel van Kees legt Assaidi uit waarom hij destijds voor Al-Ahli koos. "Het is moeilijk, je moet het echt meegemaakt hebben om erover te kunnen praten. Als je dat contract voor je hebt liggen, is het lastig om nee te zeggen. Je kunt bepaalde dingen veiligstellen. Dan kan ik wel zeggen 'ik doe het niet', maar je gaat gewoon voor het geld. Ik heb er ook geen spijt van gehad", legt hij uit.

Verder laat Assaidi weten dat hij in 2012 een gesprek voerde met toenmalig Ajax-trainer De Boer. "Het was een fijn gesprek. Ik voelde me ook vereerd om voor Ajax te spelen, dat was een droom geweest. Maar toen belde Brendan Rodgers van Liverpool. Ik sprak met hem via Skype want ik wilde weten of ik speeltijd krijg. Dat is uiteindelijk niet echt gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen