Eerst De Graafschap, dan Atlético: "Alleen maar mooi"

23 november 2016, 23:58

Jordy de Wijs speelde afgelopen maandag nog ruim een uur mee in het Jupiler League-duel tussen Jong PSV en De Graafschap. Twee dagen later stond hij drie kwartier op het veld tijdens de Champions League-clash tussen Atlético Madrid en PSV, die met 2-0 verloren ging voor de Eindhovenaren. Bijzonder, beseft de 21-jarige verdediger.

Jordy de Wijs kwam bij PSV direct na rust voor de gehavende Jetro Willems binnen de lijnen. De jonge verdediger speelde tot dusver één eredivisiewedstrijd voor de Eindhovenaren, maar het was al wel zijn tweede Champions League-optreden, na het uitduel met VfL Wolfsburg van vorig jaar. "Het is natuurlijk fantastisch om zulke wedstrijden te spelen. Ik ben blij dat ik een hele helft meegedaan heb", glimlacht De Wijs tegenover Veronica.

En dat terwijl de Wijs afgelopen maandag nog 61 minuten meedeed in het duel van Jong PSV met De Graafschap (1-0 winst). "Het is een enorme stap, maar dat is alleen maar mooi. Dit is een enorm hoog niveau. Alle spelers maken betere keuzes, je moet overal op voorbereid zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen