Real Madrid na zakelijke overwinning in finale WK clubteams

15 december 2016, 13:33

Real Madrid heeft na een 0-2 zege op Club América de finale van het WK voor clubteams bereikt. De Champions League-winnaar had het niet heel gemakkelijk en wist pas in de slotseconden van de wedstrijd de score verder uit te breiden.

Real Madrid begon met een sterke opstelling, met voorin Karim Benzema en Cristiano Ronaldo, aan het duel tegen de Mexicanen. Ook in het veld liet de ploeg van Zinedine Zidane zich direct gelden. Eén van de eerste doelpogingen was direct gevaarlijk toen een schot van Ronaldo tegen de lat afketste.

In de laatste minuut van de extra tijd viel alsnog de tweede treffer voor Real. Het doelpunt van Cristiano Ronaldo werd een tweede keer bekeken door de videoscheidsrechter, maar werd uiteindelijk goedgekeurd. Door zijn doelpunt heeft de Portugees nu in elk toernooi waar hij aan deelnam gescoord. 

Voor de ploeg van Zidane wacht nu de finale tegen het Japanse Kashima Antlers, dat Atlético Nacional met 3-0 wist te verslaan. Dat duel staat voor aanstaande zondag op het programma.

[photo,103335,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen