Man United schrapt Zweed, Koeman aast op talent

28 december 2016, 18:28

Manchester United gaat deze winter geen werk maken van de komst van Victor Lindelöf. De Engelse topclub heeft weliswaar interesse in de 22-jarige centrumverdediger van Benfica, maar gaat de Zweed volgens de BBC in de komende transferperiode niet naar Old Trafford halen.

Man United heeft met Phil Jones en Marcos Rojo een aardig presterend centraal duo staan in de achterhoede en kan voor deze posities ook nog een beroep doen op Eric Bailly, Chris Smalling en Daley Blind. Portugese media stelden dat Lindelöf voor bijna 50 miljoen euro gekocht zou worden door de Engelse topclub en dat er al een rugnummer voor de Zweed klaarlag op Old Trafford, maar de vlieger lijkt dus niet op te gaan.

Koeman

Ondertussen hoopt Ronald Koeman de gelederen van Everton nog te kunnen versterken met Ademola Lookman, een 19-jarige aanvaller van Charlton Athletic. "Er is interesse in die speler, ja", bevestigde Koeman op de persconferentie in aanloop naar het duel met Hull City van komende vrijdag.

Op de vermeende interesse in Mancunians Morgan Schneiderlin en Memphis Depay reageerde Koeman niet concreet. "Het is een drukke periode en natuurlijk ben ik geïnteresseerd in nieuwe spelers, die het team kunnen versterken. We zijn er mee bezig, maar er wordt te veel gespeculeerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen