Seys wil graag blijven: "Hoopt dat Twente die optie licht"

30 december 2016 – Dylan Seys heeft het naar zijn zin bij FC Twente. De aanvaller, die wordt gehuurd van het Belgische Club Brugge, hoopt dan ook dat de club uit Enschede de optie tot koop in zijn contract gaat lichten. Hij stelt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om in Nederland te blijven.

Seys wil graag blijven: "Hoopt dat Twente die optie licht"

Toen FC Twente de twintigjarige Seys afgelopen zomer op huurbasis overnam van Club Brugge kreeg de club eveneens een optie tot koop. De Belg hoopt dat die optie ook gelicht wordt. "Al zijn er nog geen gesprekken geweest met de clubleiding. Dat zal pas in de laatste twee of drie maanden gebeuren, maar ik voel me echt thuis bij FC Twente", zegt Seys in gesprek met De Krant van West-Vlaanderen.

Mocht FC Twente er toch niet voor kiezen om langer door te gaan met Seys, dan heeft de aanvaller nog andere opties. "Ik hoor nu al dat er ook andere ploegen interesse tonen. Voor mijn ontwikkeling zou het niet slecht zijn om in Nederland te blijven, maar mochten er Duitse of Engelse clubs aankloppen, zou ik ook niet twijfelen", besluit hij.

Eredivisie

gerelateerd