Bazoer: "Een transfer was voor beide partijen het beste"

3 januari 2017, 21:46

Riechedly Bazoer kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste training bij VfL Wolfsburg. De 20-jarige Utrechtse middenvelder had dinsdag de eerste kennismaking met zijn nieuwe teamgenoten, nadat hij Ajax deze winter verruilde voor de voormalig kampioen van Duitsland. Een vertrek uit Amsterdam was volgens hem voor beide partijen het beste.

"Ik ben goed ontvangen", zegt Bazoer op de officiële website van VfL Wolfsburg. "Jeffrey Bruma, Koen Casteels en assistent-coach Ton Lokhoff spreken Nederlands, dat heeft het voor mij natuurlijk ook gemakkelijker gemaakt. Ik ben heel blij om hier te zijn en kijk uit naar de toekomst in Wolfsburg."

Bazoer tekende tot de zomer van 2021 bij Wolfsburg. "Het totaalplaatje klopte gewoon. Het was voor mij belangrijk om het vertrouwen van de club te voelen en hier was dat meteen het geval", vervolgt de Oranje-international, die bij Ajax op een zijspoor was beland. "De trainer koos voor andere spelers, waardoor het voor beide partijen het beste was om over te gaan tot een transfer. Ik verheug me op de nieuwe uitdaging bij Wolfsburg, hier kan ik me nog beter ontwikkelen. Hopelijk ben ik daardoor over twee of drie jaar een nog betere speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen