PSV gaat niet winkelen: "We hebben genoeg spelers"

13 januari 2017, 08:06   Bijgewerkt: 13 januari 2017, 13:32

Ondanks het vertrek van Luciano Narsingh naar Swansea City is PSV niet van plan om de transfermarkt op te gaan. Volgens Marcel Brands en Phillip Cocu is de selectie van de nummer drie van de Eredivisie sterk genoeg om tot het laatst te strijden om de titel.

PSV trok deze winter Marco van Ginkel aan en de kans is groot dat hij de enige aanwinst is. "Volgens mij hebben we genoeg spelers. Er is op dit moment geen noodzaak om direct te handelen, we hebben in de huidige groep voldoende opties om dit op te vangen", reageert technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf

Trainer Phillip Cocu sluit zich aan bij Brands. "We kijken zoals altijd rond, maar we gaan niet iemand halen om het halen. Als we geen speler kunnen vinden, die echt iets toevoegt, dan doen we het met de huidige groep", aldus Cocu, die met zijn team overigens de komende periode 4-4-2 lijkt te gaan spelen. "Ik wil niet zeggen dat we ons eigen systeem helemaal overboord gooien, maar het zou wel iets zijn, dat we kunnen gaan gebruiken gezien de spelers die we tot onze beschikking hebben."

Zaterdag speelt PSV thuis tegen Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen