Wenger wil Engelse titel nog niet uit het hoofd zetten

9 februari 2017, 13:44

Arsenal kijkt op het moment tegen een achterstand van maar liefst twaalf punten op koploper Chelsea aan, maar Arsene Wenger weigert met de witte vlag te hijsen. De Franse manager gelooft ondanks de 3-1 nederlaag tegen Chelsea van afgelopen zaterdag nog in de landstitel.

De eerste landstitel sinds 2004 ligt na vier verliespartijen in de laatste negen speelronden mijlenver weg voor Arsenal, maar Wenger gooit het bijltje er nog niet bij neer. "Het is pas over als het écht over is", aldus de Fransman. "Zelf als de media denken dat het gelopen is, doe ik dat nog niet. Zo moeten we niet denken", aldus Wenger volgens de BBC.

Arsenal staat momenteel drie punten onder nummer twee Tottenham Hotspur en twee punten boven nummer zes Manchester United. "Het staat ontzettend dicht bij elkaar. Het is vechten voor elke plek, misschien nog wel meer dan de vorige jaren. En als het over voor ons zou zijn, dan zou dat dus voor al deze ploegen gelden", besluit Wenger. "Natuurlijk heeft Chelsea vanwege haar voorsprong wel een enorm voordeel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen